Bonus Mobile Kasino Free | kabijakan privasi



kabijakan privasi

Tempo urang Mobile Roulette, Slots and Other Casino No Deposit Required Offer Here!

Roulette Free Bonus Casino

Kasino Phone jeung Online Bonus Home

ieu kabijakan privasi ngokolakeunana ragam nu MobileCasinoFreeBonus.com ngumpulkeun, kagunaan, maintains jeung discloses informasi dikumpulkeun ti nu (unggal, a “nu make”) tina http://www.mobilecasinofreebonus.com website (“loka”). kawijakan privasi ieu manglaku ka Loka jeung sagala produk jeung jasa nu ditawarkeun ku Mobile Kasino Free Bonus .com.

informasi idéntifikasi Personal

Urang bisa ngumpulkeun informasi idéntifikasi pribadi ti Sunda dina rupa-rupa cara dina sambungan jeung kagiatan, ladenan, fitur atawa sumberdaya urang nyieun anu aya di Loka urang. Pamaké bisa ménta, salaku hade, nami, nomer telepon. pamaké meureun, kumaha, nganjang Loka urang bari anonim. Kami baris ngumpulkeun informasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké ngan lamun maranehna sukarela ngalebetkeun informasi saperti ka urang. Pamaké sok bisa nolak nyadiakeun pribadi informasi idéntifikasi, iwal nu bisa nyegah eta tina ngalakonan kagiatan Loka patali tangtu.

informasi idéntifikasi Non-pribadi

Urang bisa ngumpulkeun informasi idéntifikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha wae maranéhanana interaksi jeung Loka urang. informasi idéntifikasi Non-pribadi bisa ngawengku ngaran browser, tipe komputer jeung inpo téhnis ngeunaan Pamaké hartina tina sambungan ka Loka urang, saperti sistem operasi jeung panyadia ladénan Internét garapan jeung inpo séjén nu sarupa.

cookies Web browser

Loka urang bisa make “cookies” pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman Pamaké. web browser pamaké tempat cookies dina teuas drive maranéhanana pikeun tujuan catetan-ngajaga jeung kadang lagu informasi ngeunaan eta. Pamaké bisa milih pikeun ngeset browser web maranéhna pikeun nampik cookies, atawa pikeun ngabejaan anjeun sawaktu cookies nu keur dikirim. Lamun maranehna ngalakukeun jadi, dicatet yén sababaraha bagéan Loka teu meunang fungsi bener.

Kumaha ieu kami nganggo informasi dikumpulkeun

MobileCasinoFreeBonus.com bisa ngumpulkeun jeung make Pamaké inpo pribadi pikeun tujuan di handap ieu:

  • – Pikeun ngaronjatkeun layanan customer
    Sejenna anjeun nyadiakeun mantuan urang ngabales requests service customer jeung kaperluan pangrojong leuwih éfisién.
  • – Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman pamaké
    Urang bisa make informasi dina agrégat ka ngarti kumaha Pamaké urang salaku grup maké ladénan jeung sumber disadiakeun dina Loka urang.
  • – Pikeun ngaronjatkeun Loka urang
    Urang bisa make eupan balik anjeun nyadiakeun pikeun ngaronjatkeun produk jeung jasa urang.
  • – Pikeun ngolah pangmayaran
    Urang bisa make inpo nu Pamaké nyadiakeun ngeunaan diri lamun nempatkeun hiji Urutan ngan pikeun nyadiakeun layanan ka order nu. Urang teu babagi informasi ieu kalayan pihak luar iwal ka extent perlu pikeun nyadiakeun layanan.
  • – Pikeun ngajalankeun promosi a, kontes, survey atawa fitur Loka séjén
    Pikeun ngirim informasi Pamaké maranehna sapuk pikeun nampa ngeunaan jejer urang mikir bakal dipikaresep ku maranehna.

Kumaha we nangtayungan inpo Anjeun

Urang ngadopsi kumpulan data hade, gudang jeung ngolah lila jeung ukuran kaamanan pikeun ngalindungan ngalawan aksés diidinan, robahan, panyingkepan atawa cilaka informasi pribadi Anjeun, username, password, informasi urus jeung data nu disimpen di Loka urang.

Loka urang sasuai jeung standar kerentanan PCI dina raraga nyieun salaku aman hiji lingkungan mungkin keur Pamaké.

Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun

Urang teu ngajual, padagangan, atawa Pamaké nyewa informasi idéntifikasi pribadi ka batur. Urang bisa babagi umum informasi demografi aggregated teu numbu ka informasi idéntifikasi pribadi ngeunaan datang jeung pamaké nu mitra usaha urang, affiliates dipercaya jeung advertisers pikeun tujuan outlined di luhur.

situs web pihak katilu

Pamaké bisa manggihan pariwara atawa eusi nu sejenna dina Loka urang nu numbu ka loka jeung layanan mitra urang, suppliers, advertisers, sponsor, lisénsina jeung pihak katilu nu lian. Urang teu ngadalikeun eusi atawa tutumbu nu nembongan dina loka ieu sarta henteu tanggung jawab ka lila-padamelan ku situs web numbu ka atawa ti Loka urang. Salaku tambahan, loka ieu atawa ladenan, kaasup eusi jeung Tumbu maranéhanana, bisa jadi terus ngarobah. situs sareng ladenan ieu bisa jadi kudu kawijakan privasi sorangan jeung kawijakan layanan palanggan. Browsing jeung interaksi mana wae website séjén, kaasup situs web nu gaduh link ka Loka urang, nunut ka watesan jeung kawijakan nu website sorangan.

perkara reklameu

Iklan muncul dina loka urang bisa dikirimkeun ka Pamaké ku mitra pariwara, anu bisa diatur cookies. cookies ieu ngidinan pangladen ad nu ngakuan komputer unggal waktu maranéhanana ngirim Anjeun hiji iklan online ka compile informasi non idéntifikasi pribadi ngeunaan Anjeun atawa batur nu ngagunakeun komputer Anjeun. Inpo ieu ngamungkinkeun jaringan ad ka, antara hal séjén, nganteurkeun advertisements sasaran nu maranehna percaya bakal kalolobaan kapentingan ka anjeun. kawijakan privasi ieu teu nutupan pamakéan cookies ku nu mana wae advertisers.

Minuhan jeung online polah panyalindungan privasi barudak

Ngajagi nu privasi tina pisan ngora téh hususna penting. Pikeun alesan nu, urang kungsi ngumpulkeun atawa ngajaga informasi di Loka urang ti maranéhanana sabenerna urang nyaho aya dina 18, jeung no bagian website urang terstruktur pikeun narik saha dina 18.

Parobahan kana kawijakan privasi ieu

MobileCasinoFreeBonus.com boga kawijaksanaan pikeun ngapdet kawijakan privasi ieu iraha waé. Lamun urang ngalakukeun, urang bakal ningali balik tanggal diropéa di handapeun kaca ieu. Urang ajak Pamaké ka remen mariksa kaca ieu pikeun robah nu mana wae nu cicing informed ngeunaan kumaha urang teu nulungan ka nangtayungan inpo pribadi urang kumpulkeun. Anjeun ngaku jeung satuju yén éta téh tanggung jawab Anjeun pikeun nempoan kawijakan privasi ieu périodik jeung jadi sadar modifikasi.

ditampa anjeun istilah ieu

Ku cara make Loka ieu, Anjeun signify ditampa anjeun kawijakan ieu. Mun anjeun teu satuju kana kawijakan ieu, mangga teu make Loka urang. make terus anjeun tina Loka di handap ieu posting parobahan kana kawijakan ieu bakal dianggap ditampa Anjeun parobahan maranéhanana.

ngahubungan urang

Upami Anjeun gaduh patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, amalan loka ieu, atawa transaksi Anjeun sareng loka ieu, mangga kontak urang di:

MobileCasinoFreeBonus.com
http://www.mobilecasinofreebonus.com

surélék:

Mobile-Casino-No-Deposit-Expert@hotmail.co.uk

dokumén ieu dimutakhirkeun pamungkas dina Maret 24, 2014

 


March 24, 2014 by : posted in Phone Kasino Bonus No Comments
Translate »


puncak