Least Age 18 Can Able For Play

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Loka Web & kabijakan privasi

liang mobile no deposit bonus

1. Sarat

Ku ngakses situs wéb ieu, Anjeun agreeing jadi kabeungkeut ku situs wéb ieu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, sadaya undang jeung peraturan lumaku, jeung satuju yen anjeun tanggung jawab sasuai jeung nu mana wae nu hukum lokal lumaku. Mun anjeun teu satuju jeung salah sahiji istilah ieu, Anjeun dilarang ti ngagunakeun atawa ngakses loka ieu. Bahan dikandung dina situs wéb ieu ditangtayungan ku hak cipta lumaku jeung trade mark hukum.

2. Pamakéan Lisensi

  1. Idin nu dibérékeun pikeun ngundeur samentara hiji salinan bahan (informasi atawa software) dina situs wéb MobileCasinoFreeBonus.com pikeun pribadi, non-komérsial transitory nempoan ngan. Ieu hibah ti lisénsi a, teu transfer of judul, jeung lisensina ieu Anjeun teu meunang:
    1. ngarobah atawa nyalin bahan;
    2. ngagunakeun bahan keur unggal tujuan komérsial, atawa nu mana wae nu pintonan umum (komérsial atawa non-komérsial);
    3. nyobian dekompilasi atawa sabalikna insinyur software nu mana wae nu dikandung dina situs wéb MobileCasinoFreeBonus.com sacara;
    4. nyabut nu mana wae nu hak cipta atawa notations proprietary sejenna tina bahan; atawa
    5. mindahkeun bahan ka jalma lian atawa “kaca” bahan mana wae server séjén.
  2. lisénsi ieu bakal otomatis nungtungan lamun ngalanggar salah sahiji palarangan kasebut sarta bisa terminated ku MobileCasinoFreeBonus.com iraha wae. Kana terminating nempoan Anjeun bahan ieu atawa kana terminasi tina lisénsi ieu, Anjeun kudu ngancurkeun mana wae bahan diundeur diilikan Anjeun naha dina pormat éléktronik atawa dicitak.

3. Bantahan

  1. Bahan dina situs wéb MobileCasinoFreeBonus.com panarima disadiakeun “sakumaha”. MobileCasinoFreeBonus.com ngajadikeun no HARANSI, ditembongkeun atawa disiratkeun, jeung hereby disclaims jeung negates sadaya HARANSI séjén, kaasup tanpa watesan, HARANSI ATAWA SYARAT NU merchantability tersirat, Cimerak keur tujuan husus, atawa non-ngalanggar intelektual atawa palanggaran sejenna hak. saterusna, MobileCasinoFreeBonus.com teu ngajamin atawa nyieun representations ngeunaan katepatan, hasil dipikaresep, atawa reliabiliti pamakéan bahan dina situs wéb Internet anak atawa lamun heunteu patali jeung bahan saperti atawa dina loka nu mana wae nu numbu ka loka ieu.

4. watesan

Dina no kajadian bakal MobileCasinoFreeBonus.com atawa suppliers anak jadi nanggungjawaban kana sadaya keur unggal Karuksakan (kaasup, tanpa watesan, Karuksakan pikeun leungitna data atawa kauntungan, atawa alatan gangguan bisnis,) timbul kaluar ti pamakéan atawa henteu mampuh make bahan dina loka Internet MobileCasinoFreeBonus.com sacara, sanajan MobileCasinoFreeBonus.com atawa wakil otorisasi MobileCasinoFreeBonus.com geus nyaho oral atawa dina tulisan kamungkinan karuksakan saperti. Sabab sababaraha jurisdictions teu ngameunangkeun watesan dina HARANSI tersirat, atawa keterbatasan liability pikeun Karuksakan consequential atawa incidental, watesan ieu bisa jadi teu panawaran ka anjeun.

5. Révisi jeung Errata

Bahan muncul dina situs wéb MobileCasinoFreeBonus.com urang bisa di antarana téhnis, panulisan, atawa kasalahan fotografik. MobileCasinoFreeBonus.com teu ngajamin yen sagala tina bahan dina situs wéb anak anu akurat, kumplit, atawa kiwari. MobileCasinoFreeBonus.com bisa nyieun parobahan ka bahan anu dikandung dina situs wéb anak iraha wae tanpa aya bewara. MobileCasinoFreeBonus.com teu, kumaha, nyieun komitmen pikeun ngapdet bahan.

6. Sponsor

MobileCasinoFreeBonus.com teu reviewed sakabéh loka numbu ka situs wéb Internet sarta teu tanggung jawab eusi nu mana wae nu loka numbu saperti. Citakan tina link mana wae teu imply dukungan ku MobileCasinoFreeBonus.com loka. Pamakéan nu mana wae situs wéb numbu kitu di resiko pamaké sorangan.

7. Sarat Loka Pamakéan modifikasi

MobileCasinoFreeBonus.com bisa ningali balik istilah ieu pamakean pikeun situs wéb anak iraha wae tanpa aya bewara. Ku cara make situs wéb ieu anjeun agreeing jadi kabeungkeut ku versi saterusna kiwari Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

8. jajahan Hukum

Sakur ngaku anu patali jeung situs wéb MobileCasinoFreeBonus.com urang bakal diatur ku hukum Nagara London tanpa hal ka konflik miboga dibekelan hukum.

Sarat jeung Kaayaan lumaku ka Paké hiji Loka Web Umum.

kabijakan privasi

privasi Anjeun pohara penting pikeun urang. saluyu, kami geus dimekarkeun Kawijakan ieu dina raraga for teu ngarti kumaha we ngumpulkeun, make, komunikasi jeung nyingkab jeung nyieun pamakéan inpo pribadi. handap outlines kawijakan privasi urang.

  • Saméméh atawa dina waktu ngumpulkeun inpo pribadi, urang bakal nangtukeun tujuan nu informasi keur dikumpulkeun.
  • Kami baris ngumpulkeun jeung make informasi pribadi solely jeung obyektif tina minuhan maranéhanana tujuan husus ku urang jeung keur kaperluan sejenna nu cocog, kajaba urang ménta nu ijab kabul tina individu patali atawa salaku diperlukeun ku hukum.
  • Urang ngan bakal nahan inpo pribadi salami perlu pikeun minuhan kaperluan maranéhanana.
  • Kami baris ngumpulkeun inpo pribadi ku cara halal jeung adil jeung, mana hade, jeung pangaweruh atawa idin ti individu patali.
  • data pribadi kudu sasuai jeung tujuan nu geus dipaké, jeung, ka extent dipikabutuh pikeun tujuan maranéhanana, kudu akurat, kumplit, jeung up-to-date.
  • Kami baris nangtayungan inpo pribadi ku safeguards kaamanan akal ngalawan leungitna atawa maling, ogé aksés diidinan, nyingkaban, Niron, ngagunakeun atawa modifikasi.
  • Kami baris nyieun gampang sadia pikeun konsumén informasi ngeunaan kawijakan urang jeung amalan anu patali jeung ngokolakeun inpo pribadi.

Urang komitmen ka ngalakonan usaha urang luyu jeung prinsip ieu dina raraga pikeun mastikeun yén karusiahan informasi pribadi anu ditangtayungan sarta dijaga.




Translate »


puncak