Mobile Casino Pa pagesë Bonus | Politika e privatësisëPolitika e privatësisë

Shih tonë Mobile Roulette, Slots and Other Casino No Deposit Required Offer Here!

Roulette Free Bonus Casino

Casino Phone dhe Online Bonus Faqja kryesore

kjo Politika e privatësisë rregullon mënyrën në të cilën MobileCasinoFreeBonus.com mbledh, përdor, ruan dhe zbulon informatat e mbledhura nga përdoruesit (çdo, një “përdorues”) të http://www.mobilecasinofreebonus.com Faqja e internetit (“Site”). Kjo privacy policy vlen në Site dhe të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga Mobile Casino Pa pagesë Bonus .com.

Të dhënat personale identifikimi

Ne mund të mbledhë informacion identifikues personal nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme në lidhje me aktivitetet e, Sherbime, karakteristika ose burime të bëjmë në dispozicion në faqen tonë. Përdoruesit mund të kërkohet për, sipas rastit, emër, Numri i telefonit. përdoruesit mund të, megjithatë, vizitoni faqen tonë anonime. Ne do të mbledhim informacion identifikues personal nga Përdoruesit vetëm nëse ata vullnetarisht të paraqesë informacion të tillë për ne. Përdoruesit gjithmonë mund të refuzojë të furnizojë personalisht informacion identifikimi, përveç se ajo mund të parandalojë ata nga të angazhohen në aktivitete të caktuara të lidhura Site.

informatat identifikuese jo-personale

Ne mund të mbledhë informacion identifikues jo-personale për përdoruesit kur ata ndërveprojnë me faqen tonë. informatat identifikuese jo-personale mund të përfshijnë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacione teknike rreth Përdoruesit që do të thotë të lidhjes në faqen tonë, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit shfrytëzuar dhe informacione të tjera të ngjashme.

Cookies shfletuesit Web

Site ynë mund të përdorin “biskota” për të rritur përvojën User. Shfletuesi web e anëtarit vendos cookies në hard drive tyre për qëllime rekord-mbajtjen dhe nganjëherë për të gjetur informacion rreth tyre. Përdoruesi mund të zgjedhë për të vendosur shfletuesin e tyre të internetit për të refuzoni cookies, ose për të njoftuar ju kur cookies janë duke u dërguar. Nëse ata e bëjnë këtë, vini re se disa pjesë të faqes mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si ne përdorim informacionin e mbledhur

MobileCasinoFreeBonus.com mund të mbledhë dhe të përdorin Përdoruesa të dhënat personale për qëllimet e mëposhtme:

 • – Për të përmirësuar shërbimin e klientit
  Informacione të sigurojë na ndihmon për t'iu përgjigjur kërkesave tuaja shërbimit të klientit dhe nevojat e mbështetjes në mënyrë më efikase.
 • – Për të personalizoni përvojën e përdoruesit
  Ne mund të përdorim informacionin në total për të kuptuar se si Perdorues tona si një grup përdorin shërbimet dhe burimet e siguruara në faqen tonë.
 • – Për të përmirësuar faqen tonë
  Ne mund të përdorim reagime që ju ofrojnë për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.
 • – Për procesin e pagesave
  Ne mund të përdorim informacionin Përdoruesit sigurojë për veten e tyre, kur vendosjen e një qëllim vetëm për të siguruar shërbimin në atë mënyrë. Ne nuk e ndajnë këtë informacion me palët jashtë përveç në masën e nevojshme për të siguruar shërbimin.
 • – Për të drejtuar një promovim, garë, Sondazhi apo tipar tjetër Faqes
  Për të dërguar Përdoruesit e informacionit që ata ranë dakord për të marrë në lidhje me tema ne mendojmë se do të jetë me interes për ta.

Si ne të mbrojtur informatat tuaja

Ne e pranojmë mbledhjen e duhur të dhënave, ruajtjes dhe përpunimit praktikat dhe masat e sigurisë për të mbrojtur kundër qasjes së paautorizuar, ndryshim, zbulimi ose shkatërrimin e informacionit tuaj personal, Emri i përdoruesit, fjalëkalim, Informacione të transaksionit dhe të dhëna të ruajtura në faqen tonë.

Site ynë është në përputhje me standardet PCI ndjeshmërisë për të krijuar sa më të sigurt e një mjedisi të jetë e mundur për përdoruesit.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne nuk e shesim, tregtisë, ose Përdoruesit qira informacion identifikimi personal për të tjerët. Ne mund të ndajnë informacionin agregat generic demografike jo e lidhur me çdo informacion identifikues personal në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më lart.

faqet e internetit të palës së tretë

Përdoruesit mund të gjeni reklama apo përmbajtje të tjera në faqen tonë që të link-faqet dhe shërbimet e partnerëve tanë, furnizuesit, reklamuesit, sponsorët, licensuesit dhe palëve të treta. Ne nuk e kontrollojmë përmbajtjen ose lidhje që shfaqen në këto vende dhe nuk janë përgjegjës për praktikat e punësuar nga faqet e internetit të lidhura me ose nga faqen tonë. veç, këto vende ose shërbime, duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe lidhjet e tyre, mund të jetë vazhdimisht në ndryshim. Këto vende dhe shërbime mund të kenë politikat e tyre private dhe politikat e shërbimit të konsumatorëve. Browsing dhe ndërveprimit në ndonjë website të tjera, duke përfshirë faqet e internetit të cilat kanë një lidhje për faqen tonë, është subjekt i termave dhe politikat e kësaj faqe interneti është.

reklamat

Ads shfaqen në faqen tonë mund të dorëzohen në Përdoruesit nga partnerët e reklamave, i cili mund të vendosë cookie-t. Këto cookies të lejojë ad server për të njohur kompjuterin tuaj sa herë që ata të ju dërgoj një shpallje në internet për të hartuar informacionin jo identifikimit personal në lidhje me ju apo të tjerët që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon rrjetet ad për, ndër të tjera, ofruar reklama në shënjestër që ata besojnë se do të jetë me interes për ju. Kjo privacy policy nuk përfshin përdorimin e cookies nga çdo reklamuesit.

Pajtueshmëria me internet aktin e mbrojtjes së privatësisë për fëmijë

Mbrojtja e privacy nga shumë të rinj është veçanërisht e rëndësishme. Për këtë arsye, ne kurrë nuk grumbullojnë ose të mbajë informacion në faqen tonë nga ata ne fakt e di janë nën 18, dhe asnjë pjesë e faqen tonë të internetit është strukturuar për të tërhequr askënd nën 18.

Ndryshimet në këtë privacy policy

MobileCasinoFreeBonus.com ka diskrecion për të rinovuar këtë privacy policy në çdo kohë. Kur ne bëjmë, ne do të rishikojë datën e përditësuar në fund të kësaj faqeje. Ne inkurajojmë Përdoruesit që shpesh kontrolloni këtë faqe për ndonjë ndryshim të qëndrojnë të informuar rreth asaj se si ne jemi duke ndihmuar për të mbrojtur të dhënat personale që ne mbledhim. Ju pranoni dhe bini dakord se kjo është përgjegjësia juaj për të shqyrtuar këtë privacy policy në mënyrë periodike dhe të bëhen të vetëdijshëm për modifikime.

Pranimi juaj i këtyre termave

Duke përdorur këtë Site, ju tregon pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse ju nuk pajtoheni me këtë politikë, ju lutem mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas afishimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet pranimin tuaj të këtyre ndryshimeve.

na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Privacy Policy, praktikat e kësaj faqeje, apo marrëdhëniet tuaja me këtë faqe, ju lutemi të na kontaktoni në:

MobileCasinoFreeBonus.com
http://www.mobilecasinofreebonus.com

Email:

Mobile-Casino-No-Deposit-Expert@hotmail.co.uk

Ky dokument është përditësuar të fundit në Mars 24, 2014

 


Translate »


më i lartë