Least Age 18 Can Able For Play

Услови и правила на користење веб-страница & Политика за приватност

мобилни слотови без депозит бонус

1. Услови

Со пристапување на овој веб-сајт, Вие се согласувате да бидат обврзани со овие Услови и правила на користење веб-сајт, сите важечки закони и прописи, и се согласувам дека вие сте одговорни за усогласеност со сите важечки локални закони. Ако не се согласувате со било кој од овие услови, ќе им се забранува користење или пристап до овој сајт. Материјалите содржани во овој веб сајт се заштитени со применливи авторски права и трговска марка закон.

2. Користете лиценца

 1. Се дава дозвола за привремено преземете една копија на материјалите (информации или софтвер) на веб страницата MobileCasinoFreeBonus.com за лична, само некомерцијални минлив гледање. Ова е доделување на дозвола, не е преносот на правото на, и под оваа лиценца може да не:
  1. менувате или копија на материјали;
  2. користење на материјали за комерцијални цели, или за ниедна јавна дисплеј (комерцијални или некомерцијални);
  3. се обиде да декомпилирате или да го поништи инженер било софтверот кои се наоѓаат на веб-сајт е MobileCasinoFreeBonus.com;
  4. отстранат сите авторски права или други сопственички нотации од материјали; или
  5. пренос на материјали за друго лице или “огледало” Материјалите на кој било друг сервер.
 2. Оваа лиценца автоматски престанува да важи ако ги прекршите некој од овие ограничувања и може да биде раскинат од страна MobileCasinoFreeBonus.com во секое време. По раскинувањето на вашиот гледање на овие материјали или по престанокот на оваа лиценца, мора да се уништи било преземени материјали во вашиот поседување дали во електронските или печатените формат.

3. Општи услови

 1. Материјалите на интернет страницата MobileCasinoFreeBonus.com се обезбедени “како што е”. MobileCasinoFreeBonus.com не дава гаранции, или имплицираната, и се одрекнува и ги негира сите други гаранции, вклучувајќи, без ограничување, имплицирани гаранции или услови на тргување, соодветност за одредена намена, или не на права на интелектуална сопственост или други повреда на правата. понатаму, MobileCasinoFreeBonus.com не гарантира и не направи било каквите во врска со точноста, најверојатно, резултати, или сигурноста на употреба на материјали на својата интернет страница или на друг начин се однесуваат на таквите материјали или на било кој сајтови поврзани со овој сајт.

4. ограничувања

Во никој случај MobileCasinoFreeBonus.com или неговите добавувачи да биде одговорен за било каква штета (Вклучувајќи, без ограничување, оштета поради загуба на податоци или профит, или поради бизнис прекин,) кои произлегуваат од употребата или неможноста за употреба на материјалите на интернет страницата MobileCasinoFreeBonus.com е, дури и ако MobileCasinoFreeBonus.com или MobileCasinoFreeBonus.com овластен претставник е известен усно или во писмена форма на можноста за таква штета. Затоа што некои јурисдикции не дозволуваат ограничување на имплицирани гаранции, или ограничувањата на одговорност за последични или случајни оштетувања, овие ограничувања не можат да се однесуваат на вас.

5. Ревизии и Errata коешто

Материјалите кои се појавуваат на веб-сајт MobileCasinoFreeBonus.com би можеле да вклучуваат технички, печатни, или фотографски грешки. MobileCasinoFreeBonus.com не гарантира дека било кој од материјали на својата веб-страница се точни, заврши, или струја. MobileCasinoFreeBonus.com може да се прават промени на материјали содржани на својата веб-страница во било кое време без претходна најава. MobileCasinoFreeBonus.com не, сепак, направи какви било заложби за ажурирање на материјали.

6. линкови

MobileCasinoFreeBonus.com не ги разгледа сите сајтови поврзани со нејзината интернет страница и не е одговорен за содржината на било која таква поврзани сајт. Вклучувањето на каква било поврзаност не имплицира одобрување од страна MobileCasinoFreeBonus.com на сајтот. Употреба на било која таква поврзани веб-сајт е на сопствен ризик на корисникот.

7. Услови на употреба Модификациите на сајтот

MobileCasinoFreeBonus.com може да ги ревидира овие услови за користење на својата веб-страница во било кое време без претходна најава. Со користење на овој веб-сајт, Вие се согласувате да биде обврзана од страна на тогашната тековната верзија на овие Услови и правила на користење.

8. владејачкото право

Какво било побарување во врска со веб сајт MobileCasinoFreeBonus.com е треба да се регулира со законите на државата во Лондон без оглед на нејзиниот конфликт на законските одредби.

Општи Услови и правила се применуваат за користење на веб-сајтот.

Политика за приватност

Вашата приватност е многу важно за нас. соодветно, имаме развиена оваа Политика за да можете да се разбере како ние ги собираме, употреба, комуницираат и да ги открие и да ја искористиме на лични информации. Следниве опишува нашата политика на приватност.

 • Пред или за време на собирање на лични податоци, ние ќе се идентификуваат целите за кои се собираат информации.
 • Ние ќе ги собира и употребата на лични информации исклучиво со цел за исполнување на тие цели утврдени со нас и за други компатибилни намени, освен ако не добие согласност од засегнатите или поединец како што се бара со закон.
 • Ние ќе го задржи лични информации колку што е потребно за исполнување на тие цели.
 • Ние ќе собираме лични информации од страна на праведен и фер средства и, каде што е соодветно, со знаење или согласност на поединецот.
 • Личните податоци треба да бидат релевантни за целите за кои што треба да се користи, и, до степен потребен за овие цели, треба да бидат точни, заврши, и up-to-date.
 • Ние ќе се заштитат личните информации од разумни безбедносни мерки за безбедност од губење или кражба, како и неовластен пристап, откривање, копирање, употреба или модификација.
 • Ние ќе ги направиме достапни за корисниците информации за нашите политики и практики кои се однесуваат на управување на личните податоци.

Ние сме посветени на водење на бизнис во согласност со овие принципи, со цел да се осигура дека доверливоста на лични податоци се заштитени и одржуваат.
Translate »


Врв