Least Age 18 Can Able For Play

Sarat lan Ketentuan Penggunaan Site & Kebijakan Privasi

slot mobile ora simpenan bonus

1. Sarat

Miturut ngakses situs web iki, sampeyan sarujuk bakal bound dening situs web iki Sarat lan Ketentuan Penggunaan, kabeh hukum lan angger ditrapake, lan setuju sing tanggung jawab kanggo netepi karo sembarang sabdhoning lokal ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat, sing dilarang saka nggunakake utawa ngakses situs iki. Bahan sing iki ing situs web iki dilindhungi déning ditrapake hak cipta lan perdagangan tandha hukum.

2. Gunakake Commons

  1. Diidinaké kanggo download sementara siji salinan saka bahan (informasi utawa software) ing situs web MobileCasinoFreeBonus.com kang kanggo pribadi, non-komersial transitory offline mung. Iki Grant saka lisensi, ora transfer judhul, lan lisensi iki sampeyan ora bisa:
    1. ngowahi utawa nyalin bahan;
    2. nggunakake bahan kanggo maksud apa waé komersial, utawa kanggo maksud apa tampilan umum (komersial utawa non-komersial);
    3. nyoba kanggo nyusun balik utawa malik ENGINEER sembarang perangkat lunak sing ing situs web MobileCasinoFreeBonus.com kang;
    4. mbusak hak cipta utawa notasi duwene saka bahan; utawa
    5. nransfer bahan kanggo wong liya utawa “mirror” bahan ing sembarang server liyane.
  2. lisènsi iki bakal kanthi otomatis siksa yen nglanggar samubarang pawatesan lan bisa mungkasi dening MobileCasinoFreeBonus.com ing sembarang wektu. Senadyan terminating offline saka bahan utawa marang mandap lisènsi iki, sampeyan kudu numpes sembarang bahan diundhuh ing milik apa ing format elektronik utawa dicithak.

3. wewaler

  1. Bahan ing situs web MobileCasinoFreeBonus.com sing kasedhiya “minangka punika”. MobileCasinoFreeBonus.com ndadekake ora JAMINAN, ditulis utawa diwenehake, lan dokumen disclaims lan negates kabeh warranties liyane, kalebu tanpa watesan, JAMINAN utawa kahanan MERCHANTABILITY diwenehake, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa non-pelanggaran saka intellectual property utawa nglanggar liyane hak. luwih, MobileCasinoFreeBonus.com ora njamin utawa gawe apa wujud bab akurasi, asil kamungkinan, utawa linuwih kang nggunakake bahan ing situs web Internet utawa digunakake hubungane kanggo bahan utawa ing sembarang disambung kanggo situs iki.

4. watesan

Ing acara ora bakal MobileCasinoFreeBonus.com utawa Penyetor bakal liable kanggo maksud apa kerusakan (kalebu, tanpa watesan, kerusakan kanggo mundhut saka data utawa MediaWiki, utawa amarga gangguan bisnis,) njedhul saking nggunakake utawa kasekengan kanggo nggunakake bahan ing situs Internet MobileCasinoFreeBonus.com kang, malah yen MobileCasinoFreeBonus.com utawa wakil sah MobileCasinoFreeBonus.com wis kabar cublak utawa nulis saka kamungkinan saka karusakan kuwi. Amarga sawetara yuridiksi ora ngijini watesan ing JAMINAN diwenehake, utawa watesan saka hukuman kanggo consequential kerusakan utawa penting, watesan iki uga ora aplikasi kanggo sampeyan.

5. Revisi lan Errata

Bahan muncul ing situs web MobileCasinoFreeBonus.com kang bisa kalebu technical, panulisan, utawa kasalahan Photographic. MobileCasinoFreeBonus.com ora njamin yen samubarang bahan ing sawijining situs web sing akurat, lengkap, utawa saiki. MobileCasinoFreeBonus.com bisa nggawe owahan kanggo bahan sing ing sawijining situs web ing sawayah-wayah tanpa kabar. MobileCasinoFreeBonus.com ora, Nanging, nggawe prasetya kanggo nganyari bahan.

6. Links

MobileCasinoFreeBonus.com wis ora dideleng kabeh situs kagandhèng kanggo situs web Internet lan ora tanggung jawab kanggo isi samubarang situs kagandhèng kuwi. Gawan samubarang pranala ora ora pati jelas wewengkon dening MobileCasinoFreeBonus.com saka situs. Panganggone sembarang situs web disambung kuwi ing resiko piyambak.

7. Situs Katentuan Modifikasi

MobileCasinoFreeBonus.com uga mbenakake istilah iki saka nggunakake kanggo sawijining situs web ing sawayah-wayah tanpa kabar. Kanthi nggunakake situs iki sampeyan sarujuk bakal bound dening versi banjur saiki iki Sarat lan Ketentuan Penggunaan iki.

8. governing Law

Sembarang pratelan hubungane situs web MobileCasinoFreeBonus.com kang bakal diatur dening hukum negara London tanpa gati kanggo menehi sengketa hukum pranata.

Sarat lan Ketentuan ditrapake kanggo Gunakake saka situs Web Umum.

Kebijakan Privasi

privasi iku penting banget kanggo kita. patut, kita wis dikembangaké Kebijakan iki supaya sampeyan ngerti carane kita ngumpulake, nggunakake, komunikasi lan nyampekano informasi lan supaya nggunakake informasi pribadhi. ing ngisor iki negesake kebijakan privasi.

  • Sadurunge utawa ing wektu ngempalaken informasi pribadhi, kita bakal ngenali tujuan sing informasi lagi diklumpukake.
  • Kita bakal ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi namung kanthi adil kang manggoni sing tujuan kasebut dening kita lan kanggo tujuan liyane sing kompatibel, kajaba kita diwenehi idin saka individu ngangap utawa minangka dibutuhaké déning hukum.
  • Kita mung bakal makaryakke informasi pribadhi anggere perlu kanggo kasenengan saka tujuan sing.
  • Kita bakal ngumpulake informasi pribadhi kanthi cara resmine lan padha lan, ngendi cocok, karo kawruh utawa idin saka individu ngangap.
  • data pribadi arep cocog kanggo tujuan sing iku kanggo digunakake, lan, menyang ombone perlu kanggo tujuan sing, kudu akurat, lengkap, lan munggah-kanggo-tanggal.
  • Kita bakal nglindhungi informasi pribadhi dening safeguards keamanan cukup marang mundhut utawa nyolong, uga akses ora sah, pambocoran, Nyalin, nggunakake utawa perubahan.
  • Kita bakal nggawe siap kasedhiya kanggo pelanggan informasi bab kawicaksanan kita lan laku hubungane karo manajemen informasi pribadhi.

We are setya kanggo nganakake bisnis kita ing sesuai karo prinsip supaya kanggo mesthekake yen rahasia saka informasi pribadhi dilindhungi lan maintained.




Translate »


Top